Archive for the ‘Torturi de casa’ Category

Pentru a savura aceste prajituri de casa invitam la cofetaria Dorobanti 140 pentru o experienta culinara desavarsita.

Cofetaria Prajituri de Casa ; adresa Str. Dorobanti, nr. 140, Bucuresti
Telefon: 0723.500.025
Orar: Luni-Vineri 09-19, Sambata 09-16

Prajiturile se realizeaza doar cu ingrediente naturale, folosim cea mai buna faina de patiserie, zahar brun sau alb, oua, smantana, unt, dulceata facuta de noi in casa si fructe proaspete, toate acestea pentru gustul desavarsit al prajiturilor noastre. Nefolosind nici o forma de amelioratori de gust sau imagine, inlocuitori sau E-uri, prajiturile noastre sunt facute de mana si vandute in aceeasi zi sau ziua urmatoare. Te asteptam sa gusti prajituri de casa ce iti vor trezi cele mai intense amintiri din copilaria ta.

Foarte putine lucruri pe lumea asta sunt mai bune decat prajiturile de casa din copilaria noastra. Nicio prajitura de casa din lume nu are gustul si savoarea celor facute la tine acasa, dupa aceleasi retete vechi invatate de mama ta de la bunica ei, imbunatatite si experimentate in zeci de exemplare gatite de a lungul timpului in familia ta. Asa ca, hai sa facem cele mai bune prajituri de casa cu aceleasi retete pe care le cunoastem, fara sa folosim chimicale, doar oua, zahar, smantana si fructe. Acele prajituri care dispar inainte de a se raci suficient de bine si dupa care simtim nevoia involuntata sa ne lingem degetele de bune ce sunt.

Cele mai gustoase prajituri de casa cu ingrediente naturale, fara conservanti, fara E-uri si fara amelioratori de imagine sau gust.